IntraLEGIS

IntraLEGIS - Varianta Intranet

INTRALEGIS - program informatic de consultare legislativa, baza completa de documentare asupra actelor normative emise din 1810 si pana in prezent, care ofera posibilitatea de a fi la curent cu prevederile legale din toate domeniile intr-un timp foarte scurt si cu un efort minim Programul are multiple facilitati de vizualizare, de selectie si cautare rapida.

Aplicatia este realizata in tehnologie Web si necesita urmatoarele:

 • server: Windows NT sau Linux
 • client: orice browser de Internet (de preferinta Internet Explorer 4.0 sau mai recent sau Netscape 4.0 sau mai recent).

 Avantajul major al acestei aplicatii, pentru institutiile care au subunitati teritoriale, este acela ca produsul se instaleaza doar pe serverul central si poate fi consultat de un numar nelimitat de utilizatori.
 Nu este nevoie de instalarea produsului in fiecare filiala sau locatie teritoriala, deoarece acestea sunt legate in reteaua INTRANET a institutiei.
 Actualizarea bazelor de date aferente produsului se realizeaza zilnic, automat prin INTERNET, doar pe serverul central.
  Aplicatia contine si un modul care permite introducerea si gestionarea actelor interne ale institutiei, accesul fiind permis pe baza de parola, in functie de nivelul de securitate al informatiilor si persoanele care au drept de acces pe fiecare nivel in parte

1. Acte Oficiale- Legislatia României (M.O. partea I, I BIS, BIS SPECIAL), actualmente peste 110.000 acte, modul cu actualizare zilnica 

2. EuroLEGIS - Legislatia U.E.

3. Jurisprudenta – actualmente peste 60.000 spete, modul cu actualizare zilnica

4. Jurisprudenta CEDO -  cuprinde jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor omului extrasa din culegerile Institutului roman pentru Drepturile Omului.

5. Doctrine din toate ramurile de drept (Drept Civil, Drept Penal, Dreptul Bancar, Dreptul financiar, Dreptul Comertului International, Dreptul Muncii, Dreptul Administrativ, Dreptul Transporturilor, Dreptul de Autor, Dreptul international al afacerilor, Drept Diplomatic si Consular s.a.)

6. Comentarii - Modulul contine comentariile unor specialisti recunoscuti, in legatura cu modul in care trebuie interpretat sau aplicat un act normativ. Comentariile sunt monitorizate din Revista Dreptul, Revista de Drept Comercial, Revista de Drept Penal, Juridica.

7. Modele - Modulul contine modele tip de contracte, actiuni in justitie, contestatii, plangeri, cereri, reclamatii, procuri, etc.

8. Sinteze Economice - grupate pe tematici economice specifice: Accize, Control Fiscal, Creante bugetare, Evaziune fiscala, Impozit, Piata Muncii, TVA

9. Autorizatii - Modul cu importanta aplicare practica, indicand documentele, etapele si termenele pe care o persoana trebuie sa le aiba in vedere pentru obtinerea unei autorizatii, licente sau eliberarea unui anumit act de catre o institutie.

10. Coduri - Modulul contine: Codul Ocupatiilor din Romania (COR) si Codul de Clasificare a Activitatilor din Economia Nationala (CAEN), Codul Produselor si Serviciilor adiacente Activitatilor din Economia Nationala (CPSA), Codurile CPV - Vocabularul Comun de achizitii - sistemul de clasificare folosit in Uniunea Europeana (Common Procurement Vocabulary)

11. Dictionare - Dictionar roman, latin, juridic, de drept civil, de drept al muncii, de drept international al afacerilor, bancar si de asigurari, etc.

12. Definitii si Abrevieri - Contine definitiile si abrevierile care se regasesc in legislatia romaneasca, cu posibilitatea cautarii unei expresii in definitii sau in termeni si hiperlink la actul in care a aparut abrevierea sau definitia cautata.

15. Achizitii Publice – MONITORUL OFICIAL PARTEA VI - contine anunturile pentru licitatii publice (Monitorul Oficial partea a-VI-a), grupate in functie de tipul achizitiei (de produse, de lucrari, de servicii, de produse si servicii), codul CPSA, CPV, tipul de anunt (de intentie, de participare, de atribuire)

16. CONTRACTE COLECTIVE DE MUNCĂ - MONITORUL OFICIAL PARTEA V

Aplicatia ruleaza atat pe sistem de operare Linux (orice distributie) cu Apache 1.2 sau mai recent instalat ca server web, MySQL 3.23 sau mai recent instalat ca server SQL sau Windows NT 4.0/Windows 2000/Windows XP Profesional, cu IIS sau Apache ca server web si MySQL 3.23 ca server SQL.

Tipul licentei oferite: retea cu numar limitat de clienti sau cu numar nelimitat.

 • Aplicatia se va instala pe un server central la care se pot conecta un numar limitat sau nelimitat de clienti (in functie de tipul licentei) . Accesul la server va fi permis de la orice locatie a clientului ;
 • Fiecare client sau grup de clienti (in cazul folosirii unor servicii de tip proxy, masquerade, etc) este identificat prin adresa IP. În mod standard, informatiile legate de activitatea clientilor sunt cele oferite de serverul de web, dar la cerere se pot crea fisiere de log speciale care sa contina informatiile oferite de client ;
 • In cazul in care infrastructura de comunicatii nu permite accesul la serverul central de catre locatiile din tara la o viteza care sa permita o utilizare normala a aplicatiei, la cerere, se va face replicarea bazelor de date pe servere regionale sau locale. Aceste servere vor contine atat actele oficiale cat si acetele interne ale institutiei dumneavoastra. Actualizarea bazelor de date se va face pe serverul central, cele locale urmand a se actualiza automat de pe serverul central. In cazul in care nu exista o legatura de retea intre serverul local si cel central se va putea face actualizarea manual, de catre personalul autorizat.

Actualizarea bazelor de date - se poate face automat in cazul in care serverul are acces la internet sau cu interventia operatorului, in acest din urma caz fisierele necesare update-ului fiind trimise clientului prin email sau pe suport magnetic. Actualizarea se poate face zilnic.

CERINTE MINIME INSTALARE PRODUS INTRALEGIS

 • Hardware - P IV, procesor 1,4 G sau mai mult, 1 G spatiu liber pe hard, RAM 256 Mb
 • Software -Sistem de operare Linux (orice distributie) cu Apache 1.2 sau mai recent instalat ca server web, MySQL 3.23 sau mai recent instalat ca server SQL sau - Windows NT 4.0/ Windows 2000/Windows XP Profesional, cu IIS sau Apache ca server web si MySQL 3.23 ca server SQL.
 • Pe calculatoarele client, orice sistem de operare pe care este instalat un browser web. Nu exista restrictii in ceea ce priveste numarul de utilizatori care utilizeaza simultan aplicatia.
 • NOTA : In cazul in care numarul de clienti este foarte mare si serverul “nu face fata cererilor”, se pot utiliza doua servere- unul cu serviciul WEB, unul cu serviciul SQL.

 

 

Creati un cont GRATUIT pentru a testa Legis online!

Testeaza legis online!

Sau puteti sa testati GRATUIT varianta dektop - Legis Studio!

Testeaza LEGIS STUDIO!


Suntem pe facebook, twitter, G+

urmariti-ne pe facebook  urmariti-ne pe twitter @elegis  Google plus

Noutati Legislative

 • Acte publicate in saptamana 39 ziua 2 anul 2013

  1 HOTARARE 710 din 18/09/2013 594 23/09/2013 
  privind alocarea de la bugetul de stat a 
  fondurilor necesare pentru finalizarea 
  proiectelor PHARE pentru care Ministerul 
  Mediului si Schimbarilor Climatice are rolul 
  de autoritate de implementare 
  Citește mai departe...  
 • Acte publicate in saptamana 39 ziua 1 anul 2013

  1 HOTARARE 712 din 18/09/2013 593 20/09/2013 
  privind alocarea temporara, pentru lunile 
  septembrie si octombrie ale anului 2013, a 
  unor sume din venituri din privatizare 
  Ministerului Dezvoltarii Regionale si 
  Administratiei Publice pentru Programul de 
  cooperare transfrontaliera Romania-Bulgaria
  Citește mai departe...  
 • Acte publicate in saptamana 38 ziua 5 anul 2013

  1 ORDIN 2428 din 09/09/2013 592 20/09/2013 
  pentru stabilirea personalului imputernicit 
  sa constate contraventii si sa aplice 
  amenzile prevazute de Legea nr. 111/1995 
  privind Depozitul legal de documente, precum 
  si pentru aprobarea modelului legitimatiei 
  persoanelor imputernicite si a modelelor 
  proceselor-verbale de constatare si 
  sanctionare a contraventiilor 
  Citește mai departe...

Nokia - Mobile Apps -Noutati Legislative gratuite

 Aplicatii gratuite de la LEGIS pentru telefoanele mobile

Scroll To Top

Design By Ciulea