AvocatPRO - management dosare de consultanta si urmarire in instanta

AvocatPRO este primul organizator electronic al activităţii consilierilor juridici din România conceput pe baza procedurii civile şi procedurii penale actuale.

AvocatPRO administrează dosarele pe care un departament juridic le opereaza, indiferent ca este vorba despre dosare care nu au finalitate in justitie ( spre exemplu dosare interne prin care se incep procedurile de somare catre terti) sau dosare cu finalitate in justitie toata informatia specifica dosarului este centralizata, structurata astfel incat accesarea ei ulterioara sa fie de ordinul secundelor. Toata documentatia specifica dosarelor se scaneaza si se ataseaza in sistem in cateva minute!

Facilitati oferite de AvocatPRO!

 • Adăugarea dosarelor noi - de tip intern, consultanță sau instanță -  cu datele principale (instanță, număr unic – prin care se asigură si conectarea directă cu portalul instantelor de judecată - materie, stadiu procesual, stare dosar), toate datele specifice unui dosar nou, inclusiv cu scanarea si incarcarea documentelor jutificative.
 • Adăugarea în conţinutul dosarului a actelor procedurale - prin încarcarea acestora de pe propriul computer şi definirea principalilor parametri de identificare (data creării documentului, partea în numele căreia este creat documentul, tipul de act, şi o descriere succintă)
 • Conexiune directă cu  portalul instanțelor de judecată – preluarea tuturor informatiilor disponibile pe postalul instantelor de judecata cand un dosar ajunge in instanta ulterior cu fiecare TERMEN al dosarului
 • Termenele procedurale şi atenţionările - pot fi fixate prin alegerea datei dintr-un calendar şi avertizeaza utilizatorul la deschiderea, aplicaţiei asupra necesităţii depunerii actelor în timp util la dosarul cauzei sau prezentarea în instanţă sau la alte instituţii
 • Facilități complexe de căutare a dosarelor şi a înregistrărilor din cadrul acestora - în funcție de multiple criterii  (Număr/An dosar, Parte, Interval dosar, Obiect dosar, Instanţa, Complet instanţă, Avocat)
 • Calendarul de evenimente reprezintă agenda activităţilor și termenelor dintr-un anumit interval de timp.
 • Serviciu de monitorizare firme - care prin simpla completare a CUI-urilor dorite,  returnează pentru fiecare firmă, date din Buletinul Procedurilor de Insolvenţă – în cazul în care acestea există.
 • Drepturi de consultare și/sau de editare a unui dosar, pe nivele securizate de acces, stabilite în cadrul organizației. Un element foarte important este controlul pe care il puteti avea pe fiecare dosar, repartizarea acestora catre persoanele desemnate etc.
 • Alertă SMS și E-mail atunci când despre o firmă apar date noi în Buletinul Procedurilor de Insolvență
 • Alertă SMS și E-mail atunci când apar termene noi intr-un dosar
 • Posibilitatea de restaurare a bazei de date la o versiune anterioara;
 • Rapoarte de activitate, statistice și la nivel de client / dosar

Suplimentar:

 • Alerta SMS si e-mail pentru orice informatie noua aparuta in legatura cu dosarul pe portalul instantelor de judecata
 • Alerte SMS si e-mail pentru orice atentionare aleasa din Calendarul de Evenimente, atentionari trecute in Calendar de catre beneficiar, in legatura cu un dosar (plata taxei de timbru pana la o anumita data, completarea dosarului cu documente noi, intampinari de efectuat, intalniri stabilite in legatura cu dosarul, etc.

Consideram ca cea mai corecta metoda de evaluare a aplicatiei noastre este testarea acesteia.

Din punct de vedere financiar pretul difera in functie de tipul de instalare, monoport sau retea, numarul de conturi, numarul de dosare monitorizate etc. Oferta financiara se face in cadrul prezentarii.

Pentru mai multe detalii va rugam sa nu ezitati in a ne contacta!

 

Creati un cont GRATUIT pentru a testa Legis online!

Testeaza legis online!

Sau puteti sa testati GRATUIT varianta dektop - Legis Studio!

Testeaza LEGIS STUDIO!


Suntem pe facebook, twitter, G+

urmariti-ne pe facebook  urmariti-ne pe twitter @elegis  Google plus

Nokia - Mobile Apps -Noutati Legislative gratuite

 Aplicatii gratuite de la LEGIS pentru telefoanele mobile

Scroll To Top

Design By Ciulea