MONITORIZARE FIRME - INFORMATII INSOLVENTA

CONCEPT UNIC  - CEL MAI UTIL INSTRUMENT DE A CUNOAȘTE STATUTUL FIECĂRUI OPERATOR ECONOMIC ASTĂZI - modulul ofera informatii extrem de utile  despre o firma- daca a intrat  in insolventa, prin aparitia oficiala in  Buletinul Insolventei si este util atat pentru cei care urmaresc o societate dar si pentru cei care doresc sa stabileasca parteneriate cu societati.

Modulul este un instrument absolut necesar instituțiilor statului cât și companiilor private care trebuie să încaseze debite de la alte societăți,  să stabilească relații contractuale cu acestea, urmărind dacă entitățile în cauză, sunt active, solvabile sau pot face obiectul procedurilor de insolvență.

Funcționează extrem de simplu, prin introducerea CUI sau numarului de înregistrare în Registrul Comerțului al unei societăți.

Cum funcționează monitorizarea?  

Sistemul urmărește permanent societățile comerciale indicate in 6 surse principale, mentionate în tabelul de mai jos împreună cu frecvența verificărilor:

Un mare plus al aplicației este faptul că userul nu lucrează în sistem decât la introducerea firmelor ce trebuie monitorizate. Ulterior informația este trimisă automat prin E-mail și este încarcată suplimentar în contul userului dacă se dorește consultarea acolo. 

 

 

Creati un cont GRATUIT pentru a testa Legis online!

Testeaza legis online!

Sau puteti sa testati GRATUIT varianta dektop - Legis Studio!

Testeaza LEGIS STUDIO!


Suntem pe facebook, twitter, G+

urmariti-ne pe facebook  urmariti-ne pe twitter @elegis  Google plus

Nokia - Mobile Apps -Noutati Legislative gratuite

 Aplicatii gratuite de la LEGIS pentru telefoanele mobile

Scroll To Top

Design By Ciulea